همایش چهارم و پنجم “مطالعات عالی پدیدارشناسی منظر شهری”

ثبت‌نام همایش چهارم و پنجم کارگاه مطالعات عالی پدیدارشناسی منظر شهری با موضوعات «تجسم منظر شهری» و «بُعد سرزمینی منظر»

زمان : ۶ مردادماه ۱۳۹۴

مکان : موزه هنرهای معاصر تهران

دریافت اطلاعات همایش و پوستر

شرایط ثبت‌نام

• رزرو صندلی تا ۱۰ دقیقه پیش از آغاز همایش و صدور گواهی حضور در همایش : واریز مبلغ ۱۰۰۰۰۰ ریال برای دانشجویان رشته‌های مرتبط و ۳۰۰۰۰۰ ریال برای افراد معرفی شده از سوی سازمان‌ها و نهادهای وابسته به شهرداری‌ها.
  • حضور رایگان در روز همایش و بدون ثبت‌نام : در این صورت ورود این افراد بعد از پذیرش تمام افراد ثبت‌نامی انجام می‌شود و ضمانتی برای وجود صندلی خالی نمی‌شود. برای این گروه گواهی حضور در همایش صادر نمی‌شود.

مهلت ثبت نام : تا ۳ مرداد

توجه : پس از تکمیل فرم زیر و زدن دکمه “ارسال” شما به بانک ملت جهت واریز هزینه ثبت نام متصل خواهید شد. (پرداخت هزینه با کلیه کارتهای عضو شتاب قابل انجام است)

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است.

دسته: رویداد

همایش چهارم و پنجم “مطالعات عالی پدیدارشناسی منظر شهری”

زمان : ۶ مردادماه ۱۳۹۴

مکان : موزه هنرهای معاصر تهران

دریافت اطلاعات همایش و پوستر

شرایط ثبت‌نام

مهلت ثبت نام : تا ۳ مرداد

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است.

دسته: events

دسته: event