پذیرش دانشجوی دکتری مشترک در لابراتوار دکتری نظر

پژوهشکده نظر
نویسنده: پژوهشکده نظر

لابراتوار دکتری پژوهشکده نظر، برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶  تعدادی دانشجوی دکتری مشترک در رشته‌های معماری، شهرسازی و پژوهش هنر با دانشگاههای اروپایی می‌پذیرد. علاقمندان می‌توانند درخواست خود شامل، موضوع مورد علاقه برای تز را، به همراه خلاصه سوابق تحصیلی، پژوهشی و حرفه‌ای و خلاصه پایان نامه کارشناسی ارشد خود را به نشانی Nazar.phdlab@gmail.com ارسال کنند.

پذیرش دانشجو از طریق بررسی سوابق علمی و مصاحبه حضوری ابتدا در پژوهشکده نظر و در مرحله دوم  از طریق بررسی پرونده علمی توسط دانشگاه همکار انجام خواهد شد. پذیرفته‌شدگان در پژوهشکده نظر و دانشگاه خارجی همزمان ثبت‌نام کرده و زیر نظر دو استاد راهنمای ایرانی و خارجی مشغول به تحصیل می‌شوند. تحصیل سال اول در ایران، سال دوم در کشور خارجی و سال سوم به انتخاب دانشجو می‌باشد. پس از دفاع از تز دو مدرک جداگانه برای دانشچو صادر خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۱۶۹۸۴ تماس بگیرید.

دسته: اخبار دکتری