دوره دکتری ایران و فرانسه در زمینه “منظر شهری”

پژوهشکده نظر با مشارکت چند دانشگاه تراز اول فرانسوی و همکاری دانشگاه¬ها و موسسات ایرانی و خارجی، گروه تحقیقاتی “منظر شهری”را راه اندازی کرده¬است که از جمله فعالیت¬های آن برگزاری دوره دکتری مشترک در چارچوب قوانین وزارت علوم ایران و فرانسه است.
نخستین دوره این برنامه در سال تحصیلی 96-95 (2016-2017 ) خواهد بود که تعداد محدودی دانشجو از طریق بررسی سوابق تحصیلی و پیشنهاد تز دکتری آنان پذیرفته خواهند شد.
پذیرفته شدگان این دوره همزمان در دو لابراتوار دکتری پژوهشکده نظر و دانشگاه فرانسوی ثبت نام می کنند و از مزایای دانشجویی مربوطه بهره¬مند می¬شوند.
ماهیت دوره پژوهش محور است و از سال اول تحقیق و نگارش مقاله آغاز می¬شود. طول تحصیل حداقل 3 و حداکثر 4 سال است که حداقل یک سال از آن در فرانسه خواهد بود.
سال اول دوره آموزش¬های تکنیکی، مهارتی و زبان فرانسه در پژوهشکده نظر طی می¬شود. سال دوم در لابراتوار فرانسه و محل استقرار سال سوم با توافق دانشجو و اساتید راهنما انتخاب می¬شود.
مدرک این دوره به صورت جداگانه از هر دو دانشگاه صادر می گردد.
شهره ی دوره در حدود 150 میلیون تومان است که در یک سال و نیم دریافت می¬شود. در صورت دریافت کمک¬های مالی از سوی نهادهای ایرانی و خارجی از طریق تعریف طرح های پژوهشی کاربردی مرتبط با تز متناسباً از شهریه دوره کسر خواهد شد.
حضور حداقل 3 روز کامل در لابراتوار در تمام مدت تحصیل ضروری است.
محورهای اصلی گروه پژوهشی ” منظر شهری” و برخی از عناوین مرتبط با آنها به شرح ذیل است:
1) پدیدارشناسی منظر شهری
• تجهیزات و اثاثیه شهری
• هنر شهری
• محیط زیست و فضای شهری
علاقه¬مندان به شرکت در این دوره درخواست و رزومه کامل خود را تا تاریخ 15/2/95 به آدرس [email protected] ارسال نمایند. پس از بررسی اولیه و در چارچوب ظرفیت پیش¬بینی شده برای مراحل بعد از داوطلبان دعوت به عمل خواهد آمد. به سوالات تنها از طریق ایمیل جواب داده خواهد شد.

پذیرش بدون کنکور دانشجو در دوره دکتری مشترک ایران و فرانسه