لابراتوار دکتری پژوهشکده نظر، برای سال تحصیلی 97-96  تعدادی دانشجوی دکتری مشترک در رشته‌های معماری، شهرسازی و پژوهش هنر با دانشگاههای اروپایی می‌پذیرد. علاقمندان می‌توانند درخواست خود شامل، موضوع مورد علاقه برای تز را، به همراه خلاصه سوابق تحصیلی، پژوهشی و حرفه‌ای و خلاصه پایان نامه کارشناسی ارشد خود را به نشانی [email protected] ارسال کنند.

پذیرش دانشجو از طریق بررسی سوابق علمی و مصاحبه حضوری ابتدا در پژوهشکده نظر و در مرحله دوم  از طریق بررسی پرونده علمی توسط دانشگاه همکار انجام خواهد شد. پذیرفته‌شدگان در پژوهشکده نظر و دانشگاه خارجی همزمان ثبت‌نام کرده و زیر نظر دو استاد راهنمای ایرانی و خارجی مشغول به تحصیل می‌شوند. تحصیل سال اول در ایران، سال دوم در کشور خارجی و سال سوم به انتخاب دانشجو می‌باشد. پس از دفاع از تز دو مدرک جداگانه برای دانشچو صادر خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن 02166916984 تماس بگیرید.