همایش احیای مرکز تاریخی تهران روز 18 بهمن از ساعت 9 الی 14 در تالار “شهر معماری و میراث” پاریس برگزار شد. این همایش که از سوی پژوهشکده نظر، سازمان زیباسازی شهر تهران و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاریس برنامه ریزی و اجرا شد با معرفی دو طرح از میان پروژه های سازمان زیباسازی در برنامه های احیای مرکز تاریخی تهران، شرکت کنندگان را به بحث درباره رویکرد های این سیاست شهرداری تهران واداشت. دو طرح باززنده سازی میدان مشق و مرمت موزه مجسمه علی اکبر صنعتی از سوی مهندس حمیدرضا نیلی و آقای سید مجتبی موسوی در همایش مطرح شد و مورد بررسی حاضران در میز گرد شامل خانم دکتر آنتونلاتوفانو، استاد لابراتوار دکتری ژرفو، آقای دکتر ایولوژنبول استاد لابراتوار لادیس و آقای دکتر ناصر براتی استاد دانشگاه امام خمینی قزوین قرار گرفت. حاضران در مراسم ضمن تقدیر از رویکرد احیای مرکز تاریخی تهران و تشویق پروژه های معرفی شده بر ضرورت توجه به جریان دادن زندگی اجتماعی در مرکز تاریخی شهر به موازات بازسازی کالبدی آن و همچنین ضرورت تأکید افزونتر بر استفاده از طبیعت در طرحهای احیا تأکید کردند.

این همایش با هدف معرفی اقدامات برگزیده شهرداری تهران در حوزه معماری و شهرسازی در تریبون بین المللی و بهره گیری از بازخورد نقد آنها در ارتقای اقدامات آتی برنامه ریزی شده بود.

بخش اعظم شرکت کنندگان مراسم را متخصصان فرانسوی شامل اساتید دانشگاه و پژوهشگران دانشگاهی تشکیل می دادند.